Mff J Mretben

Partnerségi egyeztetés Szada Nagyközség településrendezési eszközeinek módosításáról

A SANG-A FRONTEC EU Kft. kezdeményezte Szada Nagyközség Önkormányzatánál a Szada ipari parkba települt telephelyének bővítése céljából a 0100/77 - 0100/82 helyrajzi számú telkek egy része - azaz a változtatással érintett területre - a telephelyével azonos Gip-1 építési övezetbe sorolását. A Helyi építési szabályzat 2. melléklete, a szabályozási terv módosul. A szabályozási terv módosításának célja, hogy a településszerkezeti terven iparterület, a szabályozási terven általános mezőgazdasági övezetbe sorolt 0100/77 - 0100/82 helyrajzi számú telkek területének egy részén ipari építési övezet kerüljön kijelölésre annak érdekében, hogy az Ipari Parkban már megtelepült vállalkozás, a Sang-A Frontec EU Kft. a meglévő telephelyét bővíthesse, és a bővítés területén új gyártócsarnokot építhessen. A bővítés területén az Ipari Parkban alkalmazott Gip-1 építési övezet kerül kijelölésre, ahol a telek legnagyobb megengedett beépítettsége 50 %, a legkisebb megengedett zöldfelületi arány 25 %, a beépítési mód szabadon álló, a legnagyobb megengedett épületmagasság 15 m.

A változtatással érintett terület a településszerkezeti terv szerint ipari felhasználásra tervezett, így a településszerkezeti tervet nem kell módosítani.

Partnersgi Sang A Frontec

A változtatással érintett terület:

Amennyiben a településrendezési eszköz módosításával kapcsolatban észrevételt kívánnak tenni, azt jelen közzététel dátumától számított 10 napon belül a következő módon tehetik meg:

  • az Elektronikus Térségi Tervezést Támogató Rendszeren (E-TÉR) keresztül.

Tájékoztatjuk, hogy a véleményezéshez teljes nevének megadása szükséges, ennek hiányában véleményét nem tudjuk figyelembe venni. Nevét kizárólag a terv készítéséhez kapcsolódó véleményezésével összefüggésben kezeljük. ​​

Szada, 2024.07.24.

Pintér Lajos
polgármester sk.


Utoljára frissítve: 2024 július 24. 14:13