Polgrmesteri Hivatal

A Panoráma, a Boncsoki és az Erdő utca is teljesen megújult

Összesen 1.100 méteren kapott szilárd burkolatot a Margita lakórész három utcája.

Meghatározó beruházást zárt le szeptember első napjaiban Szada Nagyközség Önkormányzata: a június végén indult útépítési munkálat a Margita lakórészben befejeződött, így már teljes egészében aszfaltozott réteg borítja a Boncsoki, a Panoráma és az Erdő utcákat. A korábban kőterítésű, murvás utak kiépítése összességében közel 1.100 méteren történt meg a nyár folyamán.

A Boncsoki utca több mint 500 méteren, a Panoráma utca mintegy 200 méter hosszúságban, az Erdő utca pedig közel 400 méter hosszúságban kapott aszfaltréteget és kétoldali szegélykövet, a vízelvezetés különböző technológiákkal lett megoldva.

„Nagyon örülünk, hogy mintegy 1.100 méteren adhatunk át szilárd burkolatot Margita övezet lakóinak. A mostani beruházással eljutottunk a Margita lakórész legforgalmasabb és leginkább beépített utcáinak aszfaltozásáig” – mondta el a munkálatok befejezése kapcsán Pintér Lajos, Szada Nagyközség polgármestere. „Köszönöm a Boncsoki utcában Takács Gabriella és Sajó Péter, a Panoráma utcában Bárczi József, az Erdő utcában pedig Lendvai Zsolt utcaképviselők koordinálását, akik a lakóközösség nevében tartották napi szinten a kapcsolatot Szada Nova NKft.-vel. Köszönöm a társaság ügyvezetője, Illés Szabolcs munkáját, aki a beruházást lebonyolította, illetve a felmerült lakossági problémákat, kérdéseket, valamint javaslatokat folyamatosan egyeztette, így garantálva azt, hogy az utcák a lakosság megelégedésére készüljenek el” – tette hozzá a település vezetője.

A most átadott utakkal nem ér véget a magánerős útépítési program. Idén további három utca kap aszfaltozott réteget ebben a finanszírozási konstrukcióban.

Erdő utca

Panoráma utca

Boncsoki utca


Utoljára frissítve: 2021 szeptember 03. 14:55