Img 0135
Img 0135

Videók

Video thumbnail

Szadán megnyílt hazánk első szafari parkja

2020. május 22.

Szadán, május 20-án szerdán – hazánkban elsőként - megnyílt a Magyar Nemzeti Cirkusz szafari parkja, mely Magyarország legnagyobb utazócirkusza közel 100 állatának téli szállásán lett kialakítva, egy 5 hektáros területen. A gyönyörű környezet és az egzotikus állatpark páratlan lehetőséget nyújt a biztonságos szabadtéri élményre.

Video thumbnail

Székely Bertalan Nap

2020. május 8.

Szadán nem telhet el év Székely Bertalan Nap nélkül. Rendhagyó módon, de idén is készültünk a festő születésének évfordulójára.

Video thumbnail

A tervek szerint halad a szadai minibölcsőde beruházás

2020. április 24.

Szadán az Ady Endre u. 2. szám alatt, a tervezett ütemben halad a mini bölcsőde építése. Az 1930-as években épült, az egykori Hangya Takarékszövetkezetnek is helyet adó épület átalakítását, felújítását követően 14 kisgyermek bölcsődei ellátásához biztosít majd helyet.

Video thumbnail

A tervek szerint halad a szadai termelői piac építése

2020. április 16.

Szadán, a település Gödöllő felőli szélén - a Napóra téren -, terv szerint halad a Jánosi János főépítész által tervezett termelői piac építése. A beruházás jelenlegi állásáról Pintér Lajos polgármester tájékoztatta stábunkat.

Video thumbnail

Húsvéti ajándékcsomagot kaptak a 70 év felettiek és az egészségügyi dolgozók

2020. április 12.

A húsvét közeledtével ajándékcsomagot kaptak Szada szépkorú lakói, melyet a nagyközség képviselő-testületének tagjai állítottak össze adományokból és az önkormányzat által vásárolt termékekből. A tartós élelmiszereket, textil szájmaszkot és egy csokinyuszit is tartalmazó húsvéti csomagot a képviselő-testület tagjai vittek házhoz személyesen mind az 500 címre. A helyi vállalkozói kezdeményezéshez csatlakozott a szintén Szadán működő BiotechUSA nevú cég is, amely a szadai aktív egészségügyi dolgozóknak állított össze csomagot.

Video thumbnail

Polgármesteri beszámoló a koronavírus elleni intézkedések eredményeiről

2020. április 8.

A koronavírus-járvány elleni hatékony védekezés érdekében március 11-én kihirdetett veszélyhelyzettel összefüggő rendkívüli kormányintézkedések mentén a Szadán felállított operatív bizottság is meghozta döntéseit a településen működő intézmények tekintetében. Az azóta eltelt időszak tapasztalatairól Pintér Lajos polgármester tájékoztatott.

Video thumbnail

Átadták az új gyermekorvosi rendelőt Szadán

2020. március 26.

Új gyermekorvosi rendelőt adtak át Szadán 2020. február 27-én. A rendelőt a meglévő védőnői szolgálat épületéhez kapcsolódva, bővítésként alakították ki. Az új szárnnyal együtt az épület 223 négyzetméter, a mai kor igényeinek megfelelő, barátságos belső terekkel.

Video thumbnail

A szadai operatív törzs tájékoztatója

2020. március 15.

Szada Nagyközség Önkormányzat polgármestere és az általa összehívott szadai operatív törzs március 15-én megtartott ülésén meghozott döntések összefoglalója

Orvosi Szabadsag