Polgrmesteri Hivatal

Ajándékok a cipősdobozba

A Tábor Alapítvány idén is szervezi a karácsonyi ajándékcsomagok gyűjtését a Baptista Szeretetszolgálat adománygyűjtési akciójához csatlakozva. Az adományokat elsősorban a szadai lakosság körében kívánjuk szétosztani, együttműködve a helyi családsegítő szolgálattal is.

Cipősdobozban, lezárás nélkül, esetleg mellékelve az ünnepi csomagolópapírt, ünnepi tasakban vagy egyszerű reklámszatyorban adható le az ajándék a Szociális Alapszolgáltatási és Gyermekjóléti Központban, a Dózsa György u. 76. szám alatt (munkaidőben, hétfőn 8–18 óra között, kedden, szerdán és csütörtökön 8–16 óra között, pénteken 8–14 óra között).        

Minden csomagot átnézünk, esetleg szükség szerint módosítunk, átrendezünk. Ezért kérjük, hogy ne zárja le, ne csomagolja be adományát, mert ezzel a munkánkat nehezíti. Üres dobozokat is gyűjtünk! Ajándékként elfogadunk kizárólag tiszta, jó állapotban lévő használt és új játékokat, kisebb téli kiegészítő ruhaneműket (sapka, sál, kesztyű, meleg zokni), babaruhákat, írószereket, füzeteket, jegyzettömböket, szépirodalmi, keresztyén és mesekönyveket, tisztálkodási szereket, édességet. (A dobozban vagy a szatyorban kérjük helyezzen el egy papírt, amelyen jól olvasható, hogy milyen korosztályú lánynak/fiúnak szánják az ajándékot, pl. így: „fiú 12″ vagy „lány 8″.) Gyűjtjük a „Szájjal és lábbal festők” képeslapjait, valamint a használt virágos, karácsonyi és húsvéti lapokat is.           

Kérjük, hogy agresszivitásra késztető vagy félelmet keltő játék, alkohol, cigaretta, folyékony, törékeny, romlandó termék ne kerüljön a csomagba! Nem gyűjtünk nagyobb méretű játékokat, amelyek nem csomagolhatók, valamint hiányos társasjátékokat, egyéb ruhaneműt és nagy mennyiségű könyvet sem.          

Ha valakinek nincs ideje vagy lehetősége ezzel foglalkozni, pénzbeli céladományt is adhat a Tábor Alapítvány javára (átvételi elismervény ellenében). Az alapítvány számlájára is (11742049– 20300106, OTP Bank, Gödöllő) befizetheti az adomány összegét, megjelölve a célt: karácsonyi ajándék. Az ajándékok leadási határideje: december 14. (csütörtök).      

További információk a www.ciposdoboz.hu oldalon olvashatók vagy kérhetők Pálinkás Ibolyától (telefon: 06-20/886-4851, e-mail: psibolya@gmail.com). Köszönjük az adományokat az érintett családok nevében!   

Tábor Alapítvány


Utoljára frissítve: 2023 november 30. 10:47