Polgrmesteri Hivatal

Átmenetileg lezárják a Szabadság utcai (Szőlőhegyi) játszóteret

Ezúton tájékoztatom a tisztelt Lakosságot, hogy a Szabadság utcai játszótér játszótéri eszközeinek ellenőrzése a játszótéri eszközök biztonságosságáról szóló 78/2003. (XI. 27.) GKM rendelet és a hozzá kapcsolódó ütéscsillapító talajok ellenőrzésére vonatkozó MSZ EN 1176 és MSZ EN 1177 szabvány alapján a Budapest Főváros Kormányhivatala által kijelölt szervezettel megtörtént, a megfelelőségértékelés alapján a játszótéren szereplő játszótéri eszközök minősítése „nem megfelelő”, ezért az eszközök elbontása indokolt.
Az új és a szabványoknak megfelelő játszótéri eszközöket az Önkormányzat megrendelte, az I. ütemben érkező eszközök kiszállítására és telepítésére előreláthatólag az elkövetkező hetekben fog sor kerülni.

Az elbontást az Önkormányzat által megbízott vállalkozó végzi, a munkálatok ideje alatt a játszótér zárva lesz, kérem, azt ne látogassák!

Tájékoztatom továbbá a tisztelt Lakosságot, hogy a játszótéri eszközök II. ütemben történő beszerzése folyamatban van, előzetes információink szerint azt a megbízott forgalmazó az év vége felé tudja telepíteni. 

Megértésüket és szíves türelmüket előre is köszönjük!

Tisztelettel:
dr. Filó-Szentes Kinga
Szada Nagyközség jegyzője


Utoljára frissítve: 2020 augusztus 10. 14:11