Mff J Mretben

Az étkezési díjak változása és a beszedés módja 2021. január 1-től

A Szadai Gyermekélelmezési Szociális Étkeztetési Konyha étkezéssel kapcsolatos térítési díjainak és azok beszedésének módja 2021. január 1-től Szada Nagyközség Önkormányzat Képviselő-testületének 24/2020.(X.30.) Önkormányzati Rendelete alapján változott. Az aktuális díjakat és a beszedés módját az alábbiakban foglaljuk össze.

Az étkezési térítési díj mértéke 2021. január 1-től
Bölcsőde:

Reggeli + tízórai + ebéd + uzsonna: bruttó 685 forint

Óvoda:
Tízórai + ebéd: bruttó 465 forint
Ebéd: bruttó 340 forint
Tízórai + ebéd + uzsonna: bruttó 555 forint

Iskola:
Tízórai + ebéd: bruttó 540 forint
Ebéd: bruttó 405 forint
Tízórai + ebéd + uzsonna: bruttó 670 forint

Munkahelyi- és vendégétkezők:  
Ebéd: bruttó 850 forint

A beszedés módja:
- Az étkezési térítési díjat, az étkezést igénybe vevő, a tárgyhó tekintetében a konyha által kiállított számla alapján kiállított számlán szereplő határidőig köteles megfizetni.
- Amennyiben az előző bekezdésben rögzített térítési díj befizetése a fizetési határidőig nem történik meg, akkor az étkezés a fizetési határidőt követő hónaptól nem vehető igénybe, egész addig, amíg a fizetésre kötelezett a díjhátralékot nem rendezi.
- Aki az étkezést bármilyen ok miatt nem veszi igénybe a lemondást haladéktalanul be kell jelentenie a konyhának. A bejelentést betegség esetén a távolmaradás első napján 12.00 óráig, egyéb ok esetén a távolmaradást megelőző nap 08.30 óráig kell megtenni. Az igénybe vevő bejelentését megteheti telefonon, sms-ben vagy e-mailben (az iskola esetében Multischool rendszerben is). Az igénybe vevő az étkezés újbóli igénylését az azt megelőző napon 08.30 óráig köteles megtenni a konyha adminisztrációs munkatársánál.
- Az az igénybe vevő, akinek legalább két hónapot meghaladó díjhátraléka áll fenn, a konyha a tartozás kiegyenlítéséhez négyhavi részletfizetési lehetőséget biztosíthat. A részletfizetésről a konyha vezetője dönt. Amennyiben az igénybe vevő nem él a részletfizetési lehetőséggel, vagy a részletfizetési kötelezettségének nem tesz eleget, úgy az étkezés a díjhátralék egy összegű megfizetéséig nem vehető igénybe.
- Az előre megfizetett étkezési térítési díjból származó túlfizetést a következő havi étkezési térítési díjba be kell számítani - lemondás esetén, vagy ha az étkezési térítési díj összege csökken.


Utoljára frissítve: 2021 január 05. 14:41