Mff J Mretben

Babacsomagot kaptak a szadai újszülöttek

Egy októberi rendeletnek megfelelően minden szadai gyermek születésekor egyszeri természetbeni támogatást biztosít Szada Nagyközség Önkormányzata a gyermeket saját háztartásában nevelő törvényes képviselő részére. A novembertől nyújtott támogatás keretében januárban 19 szadai újszülött kapott babacsomagot.

Img 2614

Szadán a figyelem és a gondoskodás mindegyik korosztályt megilleti. Ennek megfelelően Szada Nagyközség Önkormányzat Képviselő-testülete rendeletbe foglalta, hogy minden szadai gyermek születésekor egyszeri természetbeni támogatást biztosít a gyermeket saját háztartásában nevelő törvényes képviselő részére. A születéshez novembertől nyújtott támogatás mértéke gyermekenként egységesen 10 000 forint, melyet a rendelkezés szerint babacsomag formájában kapnak meg az érintettek.

Pintér Lajos polgármester Hódi Edit és Nyilas-Kádas Judit védőnőkkel

Img 2588

A Pintér Lajos polgármester által átadott babacsomagok az egyedi, Szada feliratú, Galga-menti fehérhímzéses, az újszülöttek monogramjaival ellátott, Dr. Dulai Sándorné Éva néni és segítő társai keze munkáját dicsérő előkén túl pelenkacsomagot, törölközőt, plüss szundikendőt, tusfürdőt, és a Haramia gyerekcipőbolt jóvoltából vásárlási utalványt tartalmaznak.

Sok szeretettel köszöntjük Szada Nagyközség új lakóit!

Img 2620
Img 2591
Img 2598
Img 2606

Utoljára frissítve: 2021 január 28. 13:48