Polgrmesteri Hivatal

Elindítom a polgármesteri hírlevelet

Somlyaisiposszilvia Foto 24

TISZTELT SZADAIAK!

A ciklus kezdete óta kiemelt hangsúlyt fektet Szada Nagyközség Önkormányzatának Képviselő-testülete a települési kommunikációra. Képviselőtársaimmal, valamint a Polgármesteri Hivatal munkatársaival mindent megteszünk azért, hogy Önök a mindennapjainkat is érintő jelentős változásokról azonnal, első kézből tőlünk értesüljenek. A lakossági visszajelzéseknek és igényeknek megfelelően fejlesztjük tovább az önkormányzati kommunikációt.

A települési honlap átalakítása annak idején beváltotta a hozzá fűzött reményeket, a „2111 Szada” című önkormányzati lap az új főszerkesztő irányításával rendszeres hírforrása lett a helyi történéseknek. Ezek mellett természetesen Szada Nagyközség Önkormányzata és jómagam is aktív vagyok a közösségi médiában, a közelmúltban pedig megjelentünk az önkormányzatok számára webre és mobilra egyaránt kifejlesztett „Munipolis” alkalmazáson is.

Úgy látom azonban, hogy a hatékony kommunikációs eszközök sorában szükség van a polgármesteri hírlevél elindítására is. Bízom benne, hogy elektronikus hírlevelem hasznos információkkal szolgál mindazoknak, akik érdeklődnek a szadai események iránt, akiket érdekel településünk sorsa. Az a szándékom, hogy ezen a platformon is olyan tájékoztatást adjak a település ügyeiről, dolgairól, mely túlmutat az online közösségi média felületein és hasonlóképpen alkalmas az információk gyors célba juttatására.

Amennyiben a hírlevél olvasását követően kérdése, ötlete, megjegyzése van, kérem, keressen meg a polgarmester@szada.hu e-mail címen, vagy a +36-28-503-065/1-es telefonszámon, ahol személyes találkozóra is kérhet időpontot.

Amennyiben szeretne feliratkozni a Polgármesteri hírlevélre, az alábbi űrlap kitöltésével teheti meg:

Bízom benne, a hírlevélen keresztüli találkozás kapcsolataink mélyülését szolgálja.

Üdvözlettel:
Pintér Lajos polgármester


Utoljára frissítve: 2024 január 29. 16:29