Polgrmesteri Hivatal

Első Szadai Kisállatbörze a Szadai Községi Piacon április 23-án

2022. április 23-án első alkalommal rendezi meg Szada Nagyközség Önkormányzata a Szadai Kisállatbörzét a Szadai Községi Piacon. A rendezvény a térség tenyésztői és kisállat-kereskedői számára kiváló bemutatkozási lehetőség, a börzén a felnőtt és a gyermek látogatók pedig megvásárolhatják a vágyott kedvenceket.

Szada Nagyközség Önkormányzat kiemelt célja Gazdasági Programja alapján a mezőgazdaság, a természetközeliség és a felelős állattartás támogatása. A haszon- és díszállatok beszerzési lehetősége mellett fontos a szadai állattartói közösség szakmai fejlődésének fokozásán kívül a térségi kapcsolatok erősítése is.

Mindezeknek megfelelően szervezi meg Szada Nagyközség Önkormányzata az első Szadai Kisállatbörzét 2022. április 23-án a Szadai Községi Piacon, amelyre szeretettel hívjuk meg a település és a térség tenyésztőit, kisállat-kereskedőit találkozásra, kapcsolatépítésre és árusításra. A rendezvény felnőtteknek és gyermekeknek egyaránt lehetőséget kínál hasznos és kedvtelésből tartott állataik megvásárlására.

Árusoknak és kiállítóknak előzetes regisztráció szükséges, amelyet az alábbi link tehetnek meg:
https://forms.gle/V3PgTuG9WQ3tYRoh9

További információ a Szadai Községi Piac facebook-oldalán érhető el: https://www.facebook.com/Szadapiac

Kellemes vásárlást és értékesítést kívánunk a résztvevőknek!

Llatbrze

Utoljára frissítve: 2022 április 11. 15:32