Polgrmesteri Hivatal

Éremeső a Szadai Kempo Karatéban

A Fehér Tigris SE utánpótláscsapata 9 arany-, 2 ezüst- és 1 bronzéremmel tért haza utánpótlás versenyről.

A Szadai Székely Bertalan Általános Iskolában kapott otthont szeptembertől a Fehér Tigris SE Kempo Karate szakosztálya. A több hónapos felkészülés, a mesterek és tanítványaik és nem utolsó sorban a szülők támogatása révén az egyesület utánpótláscsapata november 20-án részt tudott venni HunKempoKai Szövetség 2021-es Utánpótlás Kupáján Szigethalmon.

Négy súlycsoportban, három kategóriában indultak az ifjú titánok, melyen négyen 100 százalékosan, veretlenül teljesítettek a több fordulós küzdelmi számokban is. Egyedüli lányként csapatunkat erősítve Hegedűs Rebeka technikai versenyszámban (kata és küzdelmi számban – light contact kategóriában) és a Katona testvérek, Katona Szabolcs (kata és küzdelmi számokban – light contact és submission), valamint Katona Roland szintén mindhárom kategóriában veretlenül, többfordulós győzelmekkel vívták ki maguknak az első helyezést.
A legkisebbeket a mesterek – sensei Stocker Gizella és sensei Stocker László – ötéves tanítványa, Mucsi Balázs képviselte veretlenül a light contact, illetve ezüstérmesként submission kategóriában.
Ne feledkezzünk meg Matejcsok Milánról, akinek az ezüst- és bronzérme hozzásegítette az egyesületet a harmadik helye eléréséhez a csapatversenyben.

Összegezve a csapat gyönyörű eredményei: 9 arany-, 2 ezüst- és 1 bronzérem.

Karate

Aranyérmesek
Katona Roland: 3 arany
Katona Szabolcs: 3 arany
Hegedűs Rebeka: 2 arany
Mucsi Balázs: 1 arany

Ezüstérmesek
Mucsi Balázs: 1 ezüst
Matejcsok Milán: 1 ezüst

Bronzérmes
Matejcsok Milán: 1 bronz

Gratulálunk a csapat és a mesterek munkájához!


Utoljára frissítve: 2021 november 29. 08:21