Polgrmesteri Hivatal

Felhívás partnerségi egyeztetésre - HÉSZ módosítás

Szada Nagyközség Önkormányzat polgármestere a 22/2021. (III. 5.) PM-határozatával úgy döntött, hogy a Szada Helyi Építési Szabályzatáról szóló 9/2009. (VI. 10.) önkormányzati rendeletet (HÉSZ) módosítani kívánja úgy, hogy az Lf jelű falusias lakóterületet, valamint Lke jelű kertvárosias építési övezetekben legfeljebb egylakásos lakóépületet lehessen építeni, valamint döntött arról, hogy elkészítteti a területre vonatkozó településrendezési terv és építési szabályzat módosítására vonatkozó egyszerűsített eljárás a településfejlesztési koncepcióról, az integrált településfejlesztési stratégiáról és a településrendezési eszközökről, valamint egyes településrendezési sajátos jogintézményekről szóló 314/2012. (XI. 8.) Korm. rendelet szerint megindítja.

Tekintettel arra, hogy a Kormány által kihirdetett veszélyhelyzet nem teszi lehetővé a lakossági fórum megtartását, ezért – ennek hiányában - felhívom a tisztelt véleményező Partnereket, hogy az Ör. 9. § (1)-(2) bekezdése értelmében a hirdetmény közzétételétől számított 8 napon belül tehetnek írásos észrevételt az alábbi címre történő megküldéssel: a) papíralapon a Polgármesternek címezve, Szada Nagyközség Önkormányzatának címére (2111 Szada, Dózsa György út 88.), vagy b) elektronikus levélben a muszak3@szada.hu e-mail címre.

Azt a partnert, aki a közzétett határidőn belül véleményt nem nyilvánított, javaslatot nem tett, a határidő leteltét követően hozzájáruló partnernek kell tekinteni, az egyeztetési további szakaszaiban és elfogadási szakaszban egyaránt.

A véleményezési határidő: 2021.03.10-től 03.17-ig tart.

Pintér Lajos

Szada Nagyközség
polgármestere


Utoljára frissítve: 2023 december 11. 12:40