Mff J Mretben

Hivatalosan is megnyitotta kapuit a Napsugár baptista bölcsőde

Dsc 5238

Október 11-én tartotta ünnepélyes megnyitóját a baptista Napsugár bölcsőde. Szada Nagyközség Önkormányzatát az eseményen Pintér Lajos polgármester és Juhász Sándor Bert alpolgármester képviselte.

 Baptista Tevékeny Szeretet Misszió (BTESZ) új bölcsődéjének épülete a Szadán már hat éve működő – ugyancsak a BTESZ fenntartásában lévő – Felhőcske családi bölcsőde testvérintézménye. A 28 férőhelyes intézmény szeptemberben kezdte meg működését.

Dsc 5266

A megnyitón Pintér Lajos polgármester elmondta, Szada azok közé a szerencsés települések közé tartozik, ahol sok kisgyermek születik, ezt az önkormányzat által kiosztott babacsomagok száma is jól mutatja. Épp ezért nagy szükség van az ilyen intézményekre, az önkormányzatnak nagy segítség, ha a gyermeknevelést ilyen színvonalas egyházi- és magánbölcsődei férőhelyek is segítik.

Dsc 5278v

Az elmúlt években nagyon jó kapcsolat alakult ki a BTESZ és az önkormányzat között, így a most megnyitott bölcsőde kialakítását is szoros együttműködés jellemezte.

A bölcsőde minden munkatársának eredményes munkát, az idejáró kicsiknek pedig élményekkel teli, nagyon boldog és vidám bölcsődés éveket kívánunk!


Utoljára frissítve: 2024 október 14. 11:51