Polgrmesteri Hivatal

Hogyan alakul tovább az élet Szadán az új védelmi intézkedések után?

Kedves Szadaiak!

Ahogyan a híradásokból értesülhettek róla, május 18-tól új védelmi intézkedések léptek életbe. Engedjék meg nekem, hogy beszámoljak Önöknek az enyhítések helyi vonatkozásáról.

Az óvoda tájékoztatása szerint hétfőtől az egészséges gyermekek bizonyos feltételekkel újra látogathatják az intézményt. 
A közkonyhán is visszaáll a régi rend, de a higiéniáról sokkal szigorúbb szabályok mentén gondoskodunk. 
Megkönnyítendő a gyermekek nyári felügyeletéről való gondoskodást, több táborozási lehetőségre is szeretném felhívni figyelmüket, ezekről az iskola weboldalán tájékozódhatnak. A gyerekek egyházi szervezésű, művészeti, ismeretterjesztő és sporttáborok közül válogathatnak, a széles kínálatból biztosan talál mindenki kedvére valót.
A Polgármesteri Hivatal ismét a régi kerékvágásban működik, most már személyesen is fogadjuk ügyfeleinket.
Az egyházi alkalmakon már személyesen is részt lehet venni, és jún. 1-től családi rendezvényeket, esküvőket és temetéseket is megtarthatnak 200 főig. 
Megnyitottuk a játszótereket, védőtávolság megtartása mellett már használhatják őket a gyerekekkel.
A lazítások ellenére kérem, hogy még mindig legyenek elővigyázatosak: mossanak gyakran kezet, tartsanak védőtávolságot egymástól és zárt térbe lépve (vásárláskor és tömegközlekedési eszközökön) hordjanak maszkot.

Természetesen továbbra is állunk rendelkezésükre, amennyiben segítségre van szükségük és maszkokat is tudunk még adni azoknak, akik kérnek.

Üdvözlettel:
Pintér Lajos

polgármester


Utoljára frissítve: 2020 május 28. 15:20