Polgrmesteri Hivatal

KEHOP 5.2 .9-16-2016-00007

Infoblokk Kedv Final Felso Cmyk Ka

Kedvezményezett neve: Szada Nagyközség Önkormányzat
Projekt megnevezése:
Épületenergetikai megvalósítások Szada intézményein

A támogatási szerződés adatai

Szerződés hatályba lépésének dátuma: 2017.08.21.
Projekt tervezett kezdete: 2017.10.17.
Projekt tervezett befejezése: 2018.05.02.

Pályázat: KEHOP 5.2 .9-16-2016-00007
Megítélt összeg:
 54. 504. 941,- Ft
Önrész: 
27. 258. 454,- Ft

A projekt tartalmának bemutatása:
Szada Nagyközség Önkormányzata KEHOP pályázat keretében 5 épületét korszerűsítette energetikailag.

Fogorvosi rendelő:

A hiteles energetikai tanúsítvány szerint a minőségi besorolása az épületnek GG - Átlagost megközelítő – volt, a korszerűsítés utáni állapota BB lett, vagyis közel 0 energiaigényre vonatkozó követelménynek felel meg. A külső falak, a pince fölötti födém szigetelést, a padlástér alatti födém + tetőszerkezet kőgyapot paplant, az ablakok 3 rétegű szigetelt üvegezést kaptak és a bejárati ajtó hőszigetelt biztonsági ajtó lett. A megújuló energia hányad 7 db napelemtábla tetőre történő felszerelésével lett biztosítva, a megtermelt elektromos energia az épületen belül felhasználásra kerül.

Polgármesteri Hivatal 1. épülete:

A hiteles energetikai tanúsítvány szerint a minőségi besorolása az épületnek GG – Átlagost megközelítő volt, a korszerűsítés után az energetikai minőség szerinti besorolása CC – a jelenleg érvényes követelményszintnek megfelelő lett.A külső falak, a pince fölötti födém, a padlástér alatti födém és a tetőszerkezet kőgyapot paplan szigetelést kaptak. A megújuló energia hányad 9 db napelem tetőre történő felszerelésével lett biztosítva, a megtermelt elektromos energia az épületen belül felhasználásra kerül.

Polgármesteri hivatal 2. épülete:

A hiteles energetikai tanúsítvány szerint a minőségi besorolása az épületnek FF – átlagos volt, a korszerűsítés után az energetikai minőség szerinti besorolása CC – A jelenleg érvényes követelményszintnek megfelelő lett. A külső fal és a pince fölötti födém, a padlástér alatti födém és tetőszerkezet kőgyapot paplannal lett szigetelve, a külső ablakok műanyag 3 rétegű üvegezésű, a bejárati ajtó, hőszigetelt biztonsági ajtó lett. A megújuló energia hányad 5 db napelem tetőre történő felszerelésével lett biztosítva, a megtermelt elektromos energia az épületen belül felhasználásra kerül. Amennyiben a talajon fekvő padló a későbbiekben szigetelésre kerül, az épület megkaphatja a BB besorolást.

Faluház:

A hiteles energetikai tanúsítvány szerint a minőségi besorolása az épületnek GG – Átlagost megközelítő volt, a korszerűsítés után az energetikai minőség szerinti besorolása CC – A jelenleg érvényes követelményszintnek megfelelő lett. Az épület műemlék! A külső falat, a padlástér alatti födém és tetőszerkezet kőgyapot paplannal lett szigetelve, a külső ablakok műanyag 3 rétegű üvegezésű, a bejárati ajtó, hőszigetelt biztonsági ajtó lett. A megújuló energia hányad 11 db napelem tetőre történő felszerelésével lett biztosítva, a megtermelt elektromos energia az épületen belül felhasználásra kerül. Amennyiben a talajon fekvő padló a későbbiekben szigetelésre kerül, az épület megkaphatja a BB besorolást.

Orvosi rendelő:

A hiteles energetikai tanúsítvány szerint a minőségi besorolása az épületnek GG – Átlagost megközelítő volt, a korszerűsítés után az energetikai minőség szerinti besorolása CC – A jelenleg érvényes követelményszintnek megfelelő lett.A külső falat, a padlástér alatti födém és tetőszerkezet szigetelést kapott, a külső ablakok műanyag 3 rétegű üvegezésű, a bejárati ajtó, hőszigetelt biztonsági ajtó lett. A megújuló energia hányad 9 db napelem tetőre történő felszerelésével lett biztosítva, a megtermelt elektromos energia az épületen belül felhasználásra kerül. Amennyiben a talajon fekvő padló a későbbiekben szigetelésre kerül, az épület megkaphatja a BB besorolást.



Utoljára frissítve: 2020 június 17. 22:08