Polgrmesteri Hivatal

Keressük augusztus hónap fényképét!

Ismét biztatjuk Önöket, hogy keressék, fotózzák Szada legmegragadóbb helyeit, jeleneteit és küldjék el nekünk fotóikat, hogy a legjobban sikerült képet megmutathassuk mindenkinek! Külön örülnénk, ha néhány szóban összefoglalnák gondolataikat, esetleg élményeiket a beküldött fényképekkel kapcsolatban.

Célunk, hogy hónapról hónapra a szadaiak „szemével” mutassuk be, hogy miért szeretünk itt élni és milyen szemet gyönyörködtető kincseket rejt ez a település.

A pályázatot minden hónapban meghirdetjük, ebben a hónapban a beküldési határidő: 2021. július 28. (A határidőn túl beküldött pályaművek következő hónapban automatikusan részt vesznek a pályázaton.) A nyertes fénykép 2021. augusztus 1-től látható lesz weboldalunkon, a facebook-oldalunkon, illetve bemutatjuk a 2111 Szada havi magazinban is. Bárki, bármennyi pályaművel pályázhat, de csak egy fényképet díjazunk.

A pályázatra beküldött anyagokat JPG formátumban, a fénykép címével és telefonos elérhetőséggel kell a szada@szada.hu email címre elküldeni.

A pályázat szabályzata:

A pályázó a fotó beküldésével egyben nyilatkozik róla, hogy a fénykép saját szellemi terméke és azt Szada Nagyközség Önkormányzat részére további felhasználásra átadja. A beküldött pályázati anyagok a készítő nevének megjelölésével megjelenhetnek Szada Nagyközség facebook-oldalán, weboldalán, digitális és nyomtatott kiadványain függetlenül attól, hogy elnyeri-e a hónap képe címet.

A hónap fotója címet egy hónapban csak egy kép kaphatja meg.

Díjazás: a győztest 5000 Ft készpénzzel és egy Szada kincsei kiadvánnyal jutalmazzuk.


Utoljára frissítve: 2021 július 12. 10:38