Mkd Technikk S Trkkk A Digitlis Szlk Szmra
Mkd Technikk S Trkkk A Digitlis Szlk Szmra

Keressük október hónap fényképét!

Biztatjuk Önöket, hogy keressék, fotózzák Szada legmegragadóbb helyeit, jeleneteit és küldjék el nekünk fotóikat, hogy a legjobban sikerült képet megmutathassuk Mindenkinek! Külön örülnénk, ha néhány szóban összefoglalnák gondolataikat, esetleg élményeiket a beküldött fényképekkel kapcsolatban.

Célunk, hogy hónapról hónapra a szadaiak "szemével" mutassuk be, hogy miért szeretünk itt élni és milyen szemet gyönyörködtető kincseket rejt ez a település.

A pályázatot minden hónapban meghirdetjük, ebben a hónapban a beküldési határidő: 2020. szeptember. 29.
(A határidőn túl beküldött pályaművek következő hónapban automatikusan részt vesznek a pályázaton.)

A nyertes fénykép október 1-től látható lesz weboldalunkon és bemutatjuk Facebook oldalunkon is. Bárki, bármennyi pályaművel pályázhat, de csak egy fényképet díjazunk.
A pályázatra beküldött anyagokat JPG formátumban, a fénykép címével és telefonos elérhetőséggel kell a szada@szada.hu email címre elküldeni.

A pályázat szabályzata:

A pályázó a fotó beküldésével egyben nyilatkozik róla, hogy a fénykép saját szellemi terméke és azt Szada Nagyközség Önkormányzat részére további felhasználásra átadja. A beküldött pályázati anyagok a készítő nevének megjelölésével megjelenhetnek Szada Nagyközség Facebook oldalán, weboldalán, digitális és nyomtatott kiadványain függetlenül attól, hogy elnyeri-e a hónap képe címet.

A hónap fotója címet egy hónapban csak egy kép kaphatja meg.

Díjazás: A győztest 5000 Ft készpénzzel és egy Szada kincsei kiadvánnyal jutalmazzuk.

Honap Kepe

Utoljára frissítve: 2020 szeptember 07. 15:46

Visszaa Suliba Biztonsgban A Neten Is 1