Mff J Mretben

Már két éve kapnak csomagot a szadai újszülöttek

Immár kétéves az a rendelet, amely alapján minden szadai gyermek születésekor egyszeri természetbeni támogatást biztosít Szada Nagyközség Önkormányzata a gyermeket saját háztartásában nevelő törvényes képviselő részére. A születéshez nyújtott támogatás mértéke gyermekenként egységesen 10.000 forint, melyet a rendelkezés szerint babacsomag formájában kapnak meg az érintettek.

A novemberben született szadai gyermekek szüleinek Pintér Lajos, Szada Nagyközség polgármestere adta át az önkormányzat támogatását. A csomagok az egyedi, Galga-menti fehérhímzéses, az újszülöttek monogramjaival ellátott, Dr. Dulai Sándorné Éva néni és segítő társai keze munkáját dicsérő előkén túl pelenkacsomagot, cipőt, ruhaneműt, a Haramia gyerekcipőbolt jóvoltából vásárlási utalványt és az Erdőkertesi Stilianos Babauszodába szóló belépőt tartalmaznak.

A támogatási forma keretében újabb hat újszülött szülei vehettek át babacsomagot. Szívből köszöntjük a legfiatalabb szadai lakosokat, Alexandert, Olivért, Laura Borkát, Mirát, Mankát és Donovent! Kívánjuk, hogy számukra is Szada legyen az a hely, ahol élni jó!


Utoljára frissítve: 2022 december 02. 20:26