Mff J Mretben

Mart aszfaltos utakat véglegesít a Szada Nova

2024. május 27. (hétfő) és május 31. (péntek) között a kialakított mart aszfaltos új útszakaszok befejező munkálatait végzi a Szada Nova NKft.

A mart aszfaltos útépítés kivitelezésének első ütemében több utca is megkapja a záróréteget, tömörített mart aszfaltot és dupla mennyiségű emulziót. Ennek megfelelően az Aranyhegy utcában 2024. május 27. (hétfő) és 29. (szerda) között teljes útzárra kell számítani reggel 7:00-17:00 óra között. Tisztelettel kérjük Önöket, hogy a munkálatok ideje alatt ne parkoljanak az úton vagy az ingatlanjaik előtt. A befejező munkálatok időszakában a használatban lévő gépjárműveik ki- és beállását délután 17:00 és reggel 7:00 óra között zavartalanul tesszük lehetővé. Munkaidőben autóval sajnos nem tudják megközelíteni, vagy elhagyni lakóingatlanjaikat.

Az Aranyhegy utca munkálatait követően a hét folyamán elindul az Ősz utca, a Teleki Sámuel és az Árpád utca véglegesítése is. A következő ütemben a Berek III. területen a Barackfa és a Diófa utca, valamint a Kisfaludy utca és az Ady Endre utca véglegesítése valósulhat meg. A nyár derekára a Szőlőhegyen a Présház utca és a Zalagyöngye utca mart aszfaltos útpályafelújítása várható.  

A munkafolyamatokról részletes és folyamatos tájékoztatást a korábbiakhoz hasonlóan szórólapon keresztül kapnak a konkrét utcák lakói.

A szakértő tanácsa alapján kérjük a tisztelt lakosságot, hogy az elkészült útpályát teljes felületen járják autókkal az utólagos tömörülés elősegítése érdekében.

A felújítási munkálatokat alatt szíves türelmüket kérjük!


Utoljára frissítve: 2024 május 24. 13:32