Polgrmesteri Hivatal

Megkezdődtek a 2024-es mart aszfaltos felújítási programunk előkészítési munkálatai.

Az érintett utcák bejárása során a csapadékvíz levezetés, a szikkasztók elhelyezésének és mennyiségének meghatározása mellett a kiigazított útpályába belógó tereptárgyakat (mikró domborzati elemek, kövek, fák, szabálytalan parkolók, kapubeállók) is megjelöljük.

Az ingatlanok előtti, az útpálya helyes nyomvonalát eltorzító területek rendezésében kérjük az ingatlantulajdonosok segítségét és támogatását, különös tekintettel az átültetendő, kivágandó növényzettel kapcsolatos feladatok vegetációs és költési időszakot megelőző elvégzésében, egyéb tereptárgyak eltávolításában.

Nagyon fontos társaságunk számára az örömteli, együttműködő légkörben történő munkavégzés, ezért amennyiben az utcaközösség nem kíván ezen feltételekkel részt venni a fejlesztésben, a szadanova@szada.hu email címen jelezzék ezt számunkra március 20-ig az ingatlantulajdonosok egyharmadának nevével, aláírásával és házszámának megjelölésével.

Az adott szakasz munkálataival és az ütemezéssel kapcsolatos információkat a Munipolis alkalmazáson keresztül juttatunk el Önöknek. Kérjük regisztrációkor adja meg az utcanevet, mert csak az adott lokációban élőknek küldjük a specifikus információkat. Amennyiben korábban már regisztrált az önkormányzat által használt hírküldő felületen, kérjük a profiljában válassza ki az utcanevet. https://szada.munipolis.hu/regisztracio

Amennyiben kérdése, kérése van az utcájában folytatott fejlesztéssel kapcsolatban, kérem a fenti emailcímen küldje el üzenetben, vagy kérjen időpontot személyes konzultációra.

1000002437

Utoljára frissítve: 2024 március 14. 19:54