Polgrmesteri Hivatal

Sikeres a szadai önkormányzati gyűjtőakció - újabb szállítmányt indítottunk Nagydobronyba

Img 6878

Az Ukrajnában kialakult háborús helyzet miatt a február végén Nagydobronyba, Szada testvértelepülése számára összeállított segélycsomag után a korábbi terveinknek megfelelően újabb segélyszállítmányt indítottunk útjára határon túli barátainknak február 24-én.

A szállítmány összeállítása már a közel egy hónapja tartó szadai gyűjtőakciónk eredménye és sikere. A nagydobronyi igényeknek megfelelően a szadai lakosok, vállalkozások és az egyházak pénzbeli felajánlásai nyomán mintegy 1.200.000 forint értékben tudott Szada Nagyközség Önkormányzata kiküldeni konzerveket, fertőtlenítő- és tisztítószereket, illetve gyermekpelenkát. A szállítmányt ismét a Magyar Református Szeretetszolgálat képviseletében Victor Ágoston szállította ki.

Img 6879

A Nagydobronyból érkező hírek szerint a lakosság kifogyott tartalékaiból, így a kialakult élelmiszerhiányt csak enyhíteni tudjuk, természetesen szükség van további segítségre. Korábbi tervünknek megfelelően újabb szállítmányokat indítunk áprilisban, amelyhez továbbra is várjuk a szadai lakosság és a szadai vállalkozók pénzbeli hozzájárulását

A pénzadományaikat az alábbi önkormányzati számlaszámra tudják utalni: 11742049-15391621-05120000

Az eddigi pénzbeli felajánlásokat, a szállítmány összekészítésével és Ukrajnába történő eljuttatásával kapcsolatos áldozatos munkát minden résztvevőnek nagyon szépen köszönjük Szada testvértelepülése, Nagydobrony lakóinak nevében is!


Utoljára frissítve: 2022 március 24. 08:47