Dsc 1920ok

Szada újszülöttjei: Dorka Hanna, Panka Dorottya, Máté, Julianna, Zsófia

Pintér Lajos, Szada Nagyközség polgármestere a május végén és a június elején született gyermekek szüleinek babacsomag formájában adta át az önkormányzat támogatását.

Egy októberi rendeletnek megfelelően minden szadai gyermek születésekor egyszeri természetbeni támogatást biztosít Szada Nagyközség Önkormányzata a gyermeket saját háztartásában nevelő törvényes képviselő részére. A születéshez novembertől nyújtott támogatás mértéke gyermekenként egységesen 10 000 forint, melyet a rendelkezés szerint babacsomag formájában kapnak meg az érintettek. A támogatás keretében öt, májusban végén és június elején született gyermek szülei vehettek át babacsomagot.

A Pintér Lajos polgármester által átadott babacsomagok az egyedi, Szada feliratú, Galga-menti fehérhímzéses, az újszülöttek monogramjaival ellátott, Dr. Dulai Sándorné Éva néni és segítő társai keze munkáját dicsérő előkén túl pelenkacsomagot, törölközőt, plüss szundikendőt, tusfürdőt, és a Haramia gyerekcipőbolt jóvoltából vásárlási utalványt tartalmaznak.

Köszöntjük Dorka Hannát, Panka Dorottyát, Mátét, Juliannát és Zsófiát.


Utoljára frissítve: 2021 július 05. 09:35

Okt 23 Plakt