Mff J Mretben

Szicíliai ízek hete

Img 0203

Reméljük, hogy sokan értesültek arról, hogy ezen a héten településünkre látogatott testvérvárosunk Castelbuono polgármestere, Marco Cicero. Polgármester úr és barátai nem érkeztek üres kézzel, magukkal hoztak számos finomságot Szicíliából, hogy megismertethessék a szadaiakkal a hamisíthatatlan itáliai, szicíliai ízeket.

Img 0198

A termékek már október 15-e óta megvásárolhatóak és megkóstolhatóak a Szadai Községi Piacon. Október 18-a és október 20-a között azonban nemcsak az olasz finomságokat, de a hamisíthatatlan olasz hangulatot is odavarázsoljuk közösen a piacra a szadai lakosoknak.

Trixi

Mivel is készülünk?

Október 18. péntek

Ezen a napon hosszabban tartunk nyitva, hogy mindenki ellátogathasson hozzánk. Egészen 21 óráig vásárolhatnak, 18:00 és 21: 00 óra között pedig egy DJ gondoskodik arról, hogy mindenki megismerhesse az igazi olasz életérzést.

Minyon

Október 19. szombat

14 és 18 óra között várjuk ezen a napon az érdeklődőket. A kicsik bevehetik az ugrálóvárakat, míg a nagyobbak óránként kulturális vetélkedőn és petangban is kipróbálhatják tudásukat. Szombaton olasz barátaink igazi örömfőzéssel is készülnek.

Img 0231

Október 20. vasárnap

A búcsú semmiképp sem lehet szomorú, főleg, ha szicíliai hétről van szó. Ezen a napon 14:00 órakor nyitunk. Ismét lesz ugrálóvár vetélkedő, petáng. Egészen 18 óráig velünk lesz Marcello Baldoni is, aki muzsikájával varázsol mindenkit Olaszországba.

Hangolójanak Marcello zenéjével a hétvégi programokra, péntektől pedig szeretettel, jó ízekkel és sok vidámsággal várunk mindenkit!

https://www.youtube.com/@marcellkm


Utoljára frissítve: 2024 október 17. 20:10