Polgrmesteri Hivatal

Újabb kilenc újszülött kapott babacsomagot

Pintér Lajos, Szada Nagyközség polgármestere az április végén és a május elején született szadai gyermekek szüleinek babacsomag formájában adta át az önkormányzat támogatását. A támogatási forma keretében újabb kilenc újszülött szülei vehettek át babacsomagot.

A már több mint másfél éve hatályos rendelet alapján minden szadai gyermek születésekor egyszeri természetbeni támogatást biztosít Szada Nagyközség Önkormányzata a gyermeket saját háztartásában nevelő törvényes képviselő részére. A születéshez nyújtott támogatás mértéke gyermekenként egységesen 10.000 forint, melyet a rendelkezés szerint babacsomag formájában kapnak meg az érintettek.

A Pintér Lajos polgármester által átadott babacsomagok az egyedi, Galga-menti fehérhímzéses, az újszülöttek monogramjaival ellátott, Dr. Dulai Sándorné Éva néni és segítő társai keze munkáját dicsérő előkén túl pelenkacsomagot, törölközőt, babajátékot, tusfürdőt, a Haramia gyerekcipőbolt jóvoltából vásárlási utalványt, az Erdőkertesi Stilianos Babauszodába szóló belépőt és Fekete Zsófi által a szadai újszülöttek anyukáinak felajánlott hasizom-erősítő tornára szóló ajándékkupont tartalmaznak.

Szívből köszöntjük a legfiatalabb szadai lakosokat, Borit, Bellát, Miront, Petrát, Laurát, Dömötört, Mártont, Hanna Dalmát és Olíviát.


Utoljára frissítve: 2022 június 07. 16:14

2022 Szent Istvan Napi Mulatsag Plakat A3