Polgrmesteri Hivatal

Újabb négy újszülöttnek adtunk babacsomagot

Pintér Lajos, Szada Nagyközség polgármestere a február végén és a március elején született szadai gyermekek szüleinek babacsomag formájában adta át az önkormányzat támogatását. A támogatási forma keretében újabb négy újszülött szülei, illetve hozzátartozói vehettek át babacsomagot.

A már közel másfél éve hatályos rendelet alapján minden szadai gyermek születésekor egyszeri természetbeni támogatást biztosít Szada Nagyközség Önkormányzata a gyermeket saját háztartásában nevelő törvényes képviselő részére. A születéshez nyújtott támogatás mértéke gyermekenként egységesen 10 000 forint, melyet a rendelkezés szerint babacsomag formájában kapnak meg az érintettek.

A Pintér Lajos polgármester által átadott babacsomagok az egyedi, Galga-menti fehérhímzéses, az újszülöttek monogramjaival ellátott, Dr. Dulai Sándorné Éva néni és segítő társai keze munkáját dicsérő előkén túl pelenkacsomagot, törölközőt, babajátékot, tusfürdőt, a Haramia gyerekcipőbolt jóvoltából vásárlási utalványt, és az Erdőkertesi Stilianos Babauszoda felajánlása nyomán ajándékkupont tartalmaznak.

Köszöntjük Ábel, Keve Ambrust, Dominikot és Bencét.


Utoljára frissítve: 2022 március 26. 09:12

2022 Szent Istvan Napi Mulatsag Plakat A3