Polgrmesteri Hivatal

Újabb öt újszülött szülei kaptak babacsomagot

Pintér Lajos, Szada Nagyközség polgármestere a január végén és a februárban született szadai gyermekek szüleinek babacsomag formájában adta át az önkormányzat támogatását. A támogatási forma keretében újabb öt újszülött szülei vehettek át babacsomagot.

Immár tizenhat hónapja hatályos rendelet alapján minden szadai gyermek születésekor egyszeri természetbeni támogatást biztosít Szada Nagyközség Önkormányzata a gyermeket saját háztartásában nevelő törvényes képviselő részére. A születéshez nyújtott támogatás mértéke gyermekenként egységesen 10 000 forint, melyet a rendelkezés szerint babacsomag formájában kapnak meg az érintettek.

A Pintér Lajos polgármester által átadott babacsomagok az egyedi, Galga-menti fehérhímzéses, az újszülöttek monogramjaival ellátott, Dr. Dulai Sándorné Éva néni és segítő társai keze munkáját dicsérő előkén túl pelenkacsomagot, törölközőt, plüss szundikendőt, tusfürdőt, a Haramia gyerekcipőbolt jóvoltából vásárlási utalványt, és új elemként az Erdőkertesi Stilianos Babauszoda felajánlása nyomán ajándékkupont tartalmaznak.

Köszöntjük Alexandert, Koppány Alexet, Léna Dorinát, Ádámot és Szófiát.


Utoljára frissítve: 2022 március 01. 13:22