Polgrmesteri Hivatal

Újabb tíz újszülött szülei kaptak babacsomagot

Pintér Lajos, Szada Nagyközség polgármestere az október végén és a novemberben született szadai gyermekek szüleinek babacsomag formájában adta át az önkormányzat támogatását. A már több mint egy éve létező támogatási forma keretében újabb tíz újszülött szülei vehettek át babacsomagot.

Egy tavaly októberi rendeletnek megfelelően minden szadai gyermek születésekor egyszeri természetbeni támogatást biztosít Szada Nagyközség Önkormányzata a gyermeket saját háztartásában nevelő törvényes képviselő részére. A születéshez novembertől nyújtott támogatás mértéke gyermekenként egységesen 10 000 forint, melyet a rendelkezés szerint babacsomag formájában kapnak meg az érintettek.

A Pintér Lajos polgármester által átadott babacsomagok az egyedi, Szada feliratú, Galga-menti fehérhímzéses, az újszülöttek monogramjaival ellátott, Dr. Dulai Sándorné Éva néni és segítő társai keze munkáját dicsérő előkén túl pelenkacsomagot, törölközőt, plüss szundikendőt, tusfürdőt, és a Haramia gyerekcipőbolt jóvoltából vásárlási utalványt tartalmaznak.

Köszöntjük Lilit, Ariánt, Botondot, Krisztiánt, Rozinát, Olivért, Gellértet, Mersét, Lujzát és Tamerlanet!


Utoljára frissítve: 2021 december 13. 09:30

Szada 2023 05 Takaros Porta A3